در « تهران ما » زندگی شیرین است

« بعد از مدتی پراکنده گویی و گاه نویسی ! موضوع این وبلاگ با مسائل شهری و اجتماعی عجین شده است »

در « تهران ما » زندگی شیرین است

« بعد از مدتی پراکنده گویی و گاه نویسی ! موضوع این وبلاگ با مسائل شهری و اجتماعی عجین شده است »

در هفدهم مرداد ، شهید صارمی را قدر نهیم ....

با تشکر از حجت صارمی برادر شهید رسانه ....



آخرین پیام خبرنگار شهید محمود صارمی:
1377مزار شریف سقوط کرد ! هفدهم مرداد ماه سال

  •  اینجا محل کنسولگری ایران در مزار شریف است، من محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران هستم، گروه طالبان چند ساعت پیش وارد مزار شریف شدند. خبر فوری، مزار شریف به دست طالبان سقوط کرد، عده ای از افراد طالبان در محوطه کنسولگری دیده می شوند به من بگویید که چه وظیفه ای ... "
  • و آری این آخرین سروده و مکالمه شهید صارمی با ایرنا در تهران بود و به حق وظیفه خود را کامل ادا کرد ...

    ( ابراز همدردی وهمدلی کلمه ای بیش نیست مگر اینکه خود این درد مصیبت را تجربه کرده باشید)صارمی مثل من وتو زندگی را با تمام وجود دوست داشت وهمواره در تلاش بود تاهر لحظه اش را به بهترین شکل بگذراند.

  • اما........
    اینک دنیای رسانه امروز فارغ از رنگها -نژاد وادیان ها- زدوبند ها- تبعیض وبی عدالتی-منصب -زور وظلم تجاوز- تهدیدها- جنگ خونریزی-مرگ زندان- فقرو گرسنگی- نابرابری- سانسور- توقیف- دیکتاتوری -قصور-وجهل ونادانی- چاپلوسی-نیرنگ- بلای خانمانسوز اعتیاد -فساد های اداری مالی وجنسی وغیره ...می باشد.

    .پس بیاید همه باهم برای صلح ودوستی و رعایت حق حقوق وشهروندی با حفظ کرامت انسانی وزندگی بهتر همگان دعا کنیم .
    حقیقتا خبرنگاران گزارشگران و اصحاب رسانه که بطور مداوم درسخت ترین شرایط وبحران ها همواره درپی کشف واقعیت هستند ونیز گاها در سراسر جهان اسباب نارضایتی گروهی را فراهم می آورند. خبرنگاران وگزارشگران مشکلات وموفقیت های همه را منعکس می کنند ولی کسی درد ورنج آنان را عنوان نمی کند.اینجانب در حد بضاعت ناچیزم اگر لایق باشم بعنوان یک علاقه مند و همدل و دردمند

    .همگام با اصحاب رسانه ومطبوعات یار ویاور بازماندگان و قربانیان وآسیب دیده گان راه عدالت وآزادی خواهم بود
    صارمی ...
  •  نه دیپلمات بود.؟ ونه تاجر؟ فقط وفقط یک خبرنگارایرانی ومتعهدووظیفه شناس بود.او درطی بیش از دوسال حضورش در افغانستان بارها فریاد مظلومیت مردم دردمند وستمدیده آن دیار مصیبت زده را به گوش جهانیان رساند و خبرسقوط مزارشریف راباخون خود مخابره کرد وخود خبر شد
  • ..همه خوب میدانیم که صارمی غریب ومظلوم نه اولین ونه آخرین شهید عرصه اطلاع رسانی نخواهدبود...
    آری ایثار وشجاعت راهرکسی ندارد باید لایقش باشی تا تورا بستایند...
  •  صارمی را مجامع جهانی وکنوانسیونهای بین المللی. خبرنگاران .آزاداندیشان.... دوست ودشمن ستودنش
  • ...حال ما چه کرده ایم.... وچه کنیم تارسالت حرفه ای ورشادت صداقت او برای نسلهای بعد به ماندگار بماند..

    آری .....خون بهای صارمی ها.....17مرداد روز خبرنگاراین
    میراث باافتخار حرفه خطیر خبرنگاران وروزنامه نگاران وگزارشگران (سایر رسانه ها) هفده مردادماه روز خبر نگار برهمگان مبارک باد.
  • گرامی بادیاد و نام وخاطره تمامی کسانیکه در راه انجام رسالت حرفه ای شان وآگاهی بخشی به جامعه بشری در سراسرعالم گیتی دچار آسیب مصیبت ویا صدماتی گردیده ویا جان باختند .
  • نظرات 8 + ارسال نظر
    امین شنبه 19 مرداد‌ماه سال 1387 ساعت 15:20 http://www.yazdanmehr.blogfa.com

    سلام عزیز روزتان مبارک

    آمنه شنبه 19 مرداد‌ماه سال 1387 ساعت 17:03 http://1872856.persianblog.ir

    روحش شاد
    و یادش گرامی باد
    به راستی با دیدن خبرنگارانی مثل موردی که امروز تماس گرفته بود دیگر شرمم می اید نام خبرنگار بر خود نهم
    کاش مرام صارمی ها فراگیر بود

    شکوفه یکشنبه 20 مرداد‌ماه سال 1387 ساعت 00:01 http://haramedelam.blogsky.com

    سلام ...

    روحش شاد و یادش جاوید ..................

    اعیاد شعبانیه مبارک ................

    در پناه حق



    تندیس یادبود شهید صارمی دوشنبه 19 مرداد‌ماه سال 1388 ساعت 23:48

    روز خبرنگار یا چشم وهم چشمی مزمن؟!
    نصب تابلوهای متعدد از یک خبرنگار جوان شبکه خبر در سطح خیابان های شمالی و مرکزی تهران، به خلاف روحیه جمعی تقدیر و تشکر از شهدای اصحاب رسانه، ویروس بدی است که این روزها تنها باعث دلخوری خانواده های بسیاری از خبرنگاران و شهدای اصحاب رسانه کشورمان شده است
    آینده سرویس فرهنگی و هنری، هفدهم مرداد 1377 محمود صارمی نماینده خبری کشورمان به همراه دیپلمات های ایرانی حاضر در افغانستان با حمله نیروهای طالبان به شهادت رسیدند تا این روز به عنوان روز خبرنگار در ایران نامگذاری شود.

    از سال 77 به بعد رسم گرامیداشت روز خبرنگار در ایران به سنتی فرهنگی تبدیل شد تا در این روز از پرتلاش ترین عناصر خبری جامعه و فعالان در یکی از سخت ترین شغل‌های جهان تقدیر و تشکر به عمل آید.

    ولی حدود 4 سال پیش به دلیل برخی رفتارهای شخصی و دیدگاه های خاص نسبت به خبرنگاران، مراسم این روز تبدیل به خیابان های بن بست یک طرفه ای شده که تنها افراد مورد علاقه خودشان را به آن راه می دهند.

    این رویکرد غیر اخلاقی و تلخ پس از حادثه سقوط هواپیمای سی 130 حامل اصحاب رسانه ها رواج بیشتری یافت و موجب شد که جمع خانواده خبرنگاران را وارد دسته و گروه بندی های خاص کند.

    نصب تابلوهای متعدد از یک خبرنگار جوان شبکه خبر در سطح خیابان های شمالی و مرکزی تهران، به خلاف روحیه جمعی تقدیر و تشکر از شهدای اصحاب رسانه، ویروس بدی است که این روزها تنها باعث دلخوری خانواده های بسیاری از خبرنگاران و شهدای اصحاب رسانه کشورمان شده است.

    چنین رفتاری اگر با رویه فعلی وارد فضای گرامیداشت از شهدای دفاع مقدس شود، آن گاه باید فاتحه زنده کردن ارزشهای انسانی و کرامت شهدا را بخوانیم و شاهد مراسم های چشم و هم چشمی در قالب این رویداد فرهنگی و اجتماعی باشیم.

    در میان مشخص نیست چرا دستگاه های فرهنگی مانند وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان ارتباطات اسلامی و صداوسیما در جهت تقدیر و تشکر از اصحاب رسانه و خبرنگاران بخش های مختلف، برنامه ریزی مدون و جمعی تدارک نمی بینند که این رویداد اجتماعی شکل و شمایل برنامه های فردی به خود گرفته و دریچه ای برای ورود رفتارهای غیرقابل توجیه باشد.

    نگاهی به تاثیر فرهنگ اجتماعی را در چنین برنامه هایی می توان در نحوه تقدیر ژاپنی ها از سربازان کشته شده در جنگ جهانی دوم یا گرامیداشت کشته های جنگ جهانی در اروپا و حتی گرامیداشت جمعی شهدای دفاع مقدس کشورمان به خوبی لمس کرد که عامل گردهمایی های بیشتر مردم و نزدیکی قلبها به یکدیگر است تا دور شدن و دلخوری های متداول که این روزها گسترش پیدا کرده است.

    جای امیدواری است که دستگاه های فرهنگی کشور به دور از سلیقه های سیاسی و تفکرات گروهی و جناحی در برگزاری چنین روزی موجب خرسندی بازماندگان شهدای اصحاب رسانه و تقدیر از فعالان عرصه خبر باشند.

    نظرات بینندگان:
    خبرنگار را می توان اسیرکرد.
    خبرنگار رامی توان درغروب گمنامی نگه داشت.
    اماقلم هرگز دراسارت نخواهدماند.
    خبرنگار را می توان شهیدکرد.
    اماجوشش خونش هرگز آرام نخواهدگرفت.
    من تاآخرین لحظه درکنار مردم مظلوم وستمدیده افغانستان خواهم ماند درآخر سرنوشتم یااسارت است یاشهادت.
    آخرین پیام خبرنگار شهید محمود صارمی:
    1377مزار شریف سقوط کرد ! هفدهم مرداد ماه سال
    اینجا محل کنسولگری ایران در مزار شریف است، من محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران هستم، گروه طالبان چند ساعت پیش وارد مزار شریف شدند. خبر فوری، مزار شریف به دست طالبان سقوط کرد، عده ای از افراد طالبان در محوطه کنسولگری دیده می شوند به من بگویید که چه وظیفه ای ... ..
    " و آری این آخرین سروده و مکالمه شهید صارمی از مزارشریف با خبرگزاری ایرنا در تهران بود و به حق وظیفه خود را کامل ادا کرد ...
    ابراز همدردی وهمدلی کلمه ای بیش نیست مگر اینکه خود این درد مصیبت را تجربه کرده باشید. صارمی مثل من وتو با تمام وجود زندگی را دوست داشت وهمواره در تلاش بود تاهر لحظه اش را به بهترین شکل بگذراند.
    آری رسانه همان پیام است.
    اینک دنیای رسانه امروز فارغ از رنگها -نژاد وادیان ها- زدوبند ها- تبعیض وبی عدالتی-منصب -زور وظلم تجاوز- تهدیدها- لشگر کشی هاو جنگ خونریزی-مرگ زندان- فقرو گرسنگی- نابرابری اجتماعی- سانسور- توقیف- دیکتاتوری -قصور-وجهل ونادانی- چاپلوسی- زیر آب زنی-نیرنگ وفریبکاری- بلای خانمان سوز اعتیاد -فساد های مرسوم جنسی واداری مالی وغیره ...می باشد.
    .پس بیاید همه باهم برای صلح ودوستی و رعایت حق حقوق وشهروندی با حفظ کرامت انسانی وزندگی بهتر برای همگان دعا کنیم .
    حقیقتا خبرنگاران گزارشگران و اصحاب رسانه بطور مداوم درسخت ترین شرایط وبحران ها همواره درپی کشف واقعیت هستند ونیز گاها در سراسر جهان برحسب رسالت خطیری که دارند اسباب نارضایتی گروهی را فراهم می آورند. خبرنگاران وگزارشگران مشکلات وموفقیت های همه را منعکس می کنند ولی کسی درد ورنج آنان را عنوان نمی کند.اینجانب در حد بضاعت ناچیزم اگر لایق باشم بعنوان یک علاقه مند و همدل و دردمند.همگام با اصحاب رسانه ومطبوعات یار ویاور بازماندگان و قربانیان آسیب دیده گان راه عدالت وآزادی خواهم بود.
    صارمی ...
    نه دیپلمات بود.. ونه تاجر.. فقط وفقط یک خبرنگارایرانی ومتعهدووظیفه شناس بود.او درطی بیش از دوسال حضورش در افغانستان بارها فریاد مظلومیت. مردم ستمدیده ورنج کشیده آن دیار مصیبت زده را به گوش جهانیان رساند .
    و درآخر خبر حمله طالبان وسقوط مزارشریف راباخون خود به سراسر جهان مخابره کرد. وخود خبر شد .
    ..همه خوب میدانیم که صارمی غریب ومظلوم نه اولین ونه آخرین شهید عرصه اطلاع رسانی نخواهدبود...
    آری ایثار وشجاعت وشهامت راهرکسی ندارد باید لایقش باشی تا تورا بستایند...
    صارمی را مجامع جهانی سازمان ها وکنوانسیونهاوفدراسیونهای بین المللی. خبرنگاران .آزاداندیشان ومردم سراسردنیا.... دوست ودشمن ستودنش.
    حال ما چه کرده ایم.
    وچه کنیم تارسالت حرفه ای ورشادت و صداقت صارمی ها... برای نسلهای بعد ماندگار باقی بماند.
    آری 17مردادماه روز خبرنگار.خون بهای صارمی
    این میراث باافتخار جان باخته عرصه رسانه و برصاحبان حرفه خطیر خبرنگاران وروزنامه نگاران وگزارشگران سایر رسانه ها مبارک باد.
    یاد و نام وخاطره تمامی کسانیکه در راه انجام رسالت حرفه ای شان وآگاهی بخشی به جامعه بشری در سرتا سرجهان دچار آسیب ویا صدماتی گردیده ویا جان باختند گرامی باد.

    حجت صارمی
    Saremica@yahoo.co.uk

    به نام خدا

    امتی که در آن حق ضعیف از قوی بدون لکنت زبان گرفته نشود فاقد قداست و پاکی است. علی (ع)



    اما حقیقت چیست و حق کدام است؟

    تشخیص حق از باطل آن طور که ادعا می شود کار آسانی نیست و به همین جهت پیامبر اسلام(ص) از همان ابتدا در زمان حیات خویش در شفاف ترین دوره ی تمامی تاریخ اسلام، در هم آمیختگی ظاهری حق و باطل را در آینده نزدیک پیش بینی کرده بود که عمار را مخاطب قرار داد: "تو با هر که باشی دلیل حقانیت اوست".

    در تاریخ معاصر نیز جویندگان راستی با همان دشواری روبرو هستند.

    قاتلین شهید صارمی که یازدهمین سالگرد شهادتش را پیش رو داریم چه کسانی هستند.

    می دانیم شهید صارمی به دست یهودیهان صهیونیست کشته نشد.

    مسحیان کاپیتالیست هم برای قتل خبرنگار ایرانی مستقر در مزار شریف برنامه ریزی نکرده بودند. پس چه کسانی و چه گونه افکاری حضور خبرنگاران و روزنامه نگاران در افغانستان آن روز را برای خود تهدید می دانستند،

    طالبان. کسانی که خود را پیرو راستین مکتب اسلام می پنداشتند.

    پس چرا می بایست یک روزنامه نگار ایرانی مسلمان هم کیش خود را در اوج مظلومیت به شهادت می رساندند.

    خبرنگار مگر دست آوردی جز دانایی برای جامعه اش در بر دارد؟

    این چه محصولی است که از یک سو ارزش خون دادن دارد و از سویی دیگر خون ریختن؟

    اکنون، به گواه متفکران و تئوریسین های راست و چپ، خودی و غیر خودی نظام جمهوری اسلامی با چالشی بی سابقه روبرو است.

    مسایل مربوط به انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و جریانات پس از آن، عملا" ملت ایران را به دو بخش تقسیم کرده است.

    در بین هر دو گروه چهره هایی دیده می شوند که به هیچ وجه در صداقت و تعهد ایشان نسبت به مردم، کشور و نظام نمی توان تردید داشت.

    و البته در بین هر دو گروه هم افرادی هستند که پیشینه ی قابل اعتمادی نزد مردم ندارند. پس امروز چه کسی می تواند عمار یاسر را در بلوایی که بر پاست شناسایی کند؟

    تازه اگر چنین شود و عمار گونه ایی نیز پیدا شود، چه کسی می تواند مصادیق تشخیص خود را از گذرگاه بی مرز مغالطه و برهان به مرددان هر دو گروه برساند؟

    مگر اینکه به کلام معصوم که در صدر آمد پناه جوییم و بیابیم چه کسانی قلدر مأبانه قدرتنمایی می کنند و دندانهای چه کسانی در دهان خورد می شود.

    چه کسانی تکیه به سر نیزه دارند و چه کسانی جز یا حسین گفتن سلاحی برای دفاع ندارند.

    کدام تصمیم سازی است که آدم کشان مسلح را آزاد و روزنامه نگاران آگاهی آفرین را در بند می سازد؟

    17مردادروزخبرنگار تبریک یاتسلیئت

    شهدا فارغ از رنگ وگروه ودسته جات هستند
    با یاد ونام شهدا بازی نکنید وشهدا را برای خود وگروه تان مصادره نکنید.
    یاد ونام شهید صارمی که در حمله ناجوانمردانه طالبان در جمع عزیزان دیپلمات در حادثه مزارشریف به شهادت رسید در تاریخ به ثبت رسیده است.در ایران بخاطر شهادت این عزیزان سه روز عزای عمومی از طرف رهبری اعلام شد.

    آقایون عزیز،
    این تابلوها رو پدر این عزیز با خرج خودش همه جا نصب می کنه و از زمان شهادت ایشان نیز این کار رو انجام داده و این کار رو نوعی عزاداری می دونه. قضیه اصلا سیاسی نیست.
    پارسال در چنین روزی قول پاداشی نقدی به خبرنگاران داده شد که علیرغم دو بار ارسال اسامی خبرنگاران به ادارات ارشاد،تنها به خبرنگارانی این هدیه تعلق گرفت که اسامی آنها از سوی استانداریها و دفتر ریاست جمهوری تایید شده بود، یعنی فقط بعضیها که صلاح بود هدیه دریافت کنند. امسال هم که نیازی به هدیه دادن به خبرنگاران نبود، بنابراین هیچ!
    نتیجه اخلاقی: خبرنگار خو، خبرنگاری است که فقط از دولت تعریف و تمجید کند. خبرنگار منتقد هم حتما به خارج وابسته بوده و قصد انقلاب دارد!

    به مناسبت سالروز شهادت شهید صارمی؛
    تصویر شهید صارمی بر دیوارهای جنوب تهران نقش بست
    خبرگزاری فارس: نقاشی دیواری تصویر شهید محمود صارمی همزمان با سالروز شهادت وی و روز خبرنگار در منطقه 20 تهران پرده‌برداری شد.

    به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، عصر شنبه و همزمان با سالروز شهادت شهید خبرنگار محمود صارمی نقاشی دیواری تصویر وی در شهرری پرده‌برداری شد.
    رئیس اداره زیباسازی منطقه 20 در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار فارس در شهرری اظهار داشت: تصویر شهید محمود صارمی در ابعاد 250 متر مربع در میدان نماز و جنب پل روگذری که به نام این شهید وجود دارد طراحی شده است.
    داوود دانشور با اشاره به نصب تندیس یادبود شهید صارمی در شهرری تصریح کرد: نصب تندیس این شهید نیز در برنامه‌های این منطقه قرار دارد و پس از طراحی این تندیس از سوی سازمان زیباسازی شهر تهران در کنار این پل نصب می‌شود.
    محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در 17 مرداد ماه سال 1377 در شهر مزار شریف افغانستان به شهادت رسید

    « چه باید کرد؟ غافلین را آگاه و خفتگ پنج‌شنبه 9 مهر‌ماه سال 1388 ساعت 01:11

    ماموستا ملا قادر قادری در سخنان خود با عنوان « چه باید کرد؟ غافلین را آگاه و خفتگان را بیدار می سازند،



    مراسم بزرگداشت سالروز شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار و هفته جوان روز یک شنبه مورخ 18/5/88 در شهرستان پاوه برگزار گردید.



    به مناسبت سالگرد شهادت خبرنگار فقید محمود صارمی و گرامیداشت روز خبرنگار وهفته جوان با حضورحاج ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه محترم پاوه ، بخشداران محترم ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان و جمعی از مدیران و مسئولین اجرایی ، جمع کثیری از اقشار مختلف مردم و خبرنگاران منطقه، مراسمی در سالن اجتماعات اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان پاوه برگزار گردید.

    سخنران این مراسم حاج ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه محترم پاوه بودکه با گرامیداشت یاد و خاطره ی شهید محمود صارمی و تبریک روز خبرنگار به همه خبرنگاران، سخنان خود را به سه بخـش « رسانه و نشریات در ایران» ، « رسانه و نشریات در اسلام» و بخش سوم با عنوان « چه باید کرد؟ » تقسیم بندی کرد.

    امام جمعه پاوه در بخش نخست از سخنان خود با ذکر تاریخچه ای از شکل گیری جراید و نشریات در ایران گفت: شکل گیری نشریات در ایران به سال 1315ه.ش بر می گردد. یعنی اکنون 173 سال از عمر نشریات در ایران می گذرد. در هنگام چاپ اولین روزنامه با عنوان « کاغذ اخبار »، سواد عمومی حتی در شهرها نیز در وضعیت قابل توصیفی نبود، اما در عصر حاضر ابزار و تکنولوژی انتقال اطلاعات در شرایط بسیار متفاوتی با گذشته قرار دارد. امروزه نسبت به دوره شکل گیری نشریات در ایران همه چیز دگرگون گشته است. هم جهت گیری های سیاسی، هم نیروهای سیاسی و هم رویه ی اصحاب قلم و رسانه تغییر کرده است.

    امروزه رسانه رکن چهارم دمکراسی محسوب می شود و میزان و ترازوی تنظیم امور مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ... در دست رسانه ها است تا جایی که رسانه قوی باعث قدرت بیشتر می شود.

    حاج ماموستا ملا قادر قادری در بخش دوم سخنان خود به اهمیت رسانه و تبلیغ در دین مبین اسلام اشاره کرد و گفت: قدمت نشر و تبلیغ در اسلام به یکهزارو 430 سال پیش بر می گردد.

    زمانی که پیامبر (ص) د رمدینه مسجدی بنا نهاد در مسجد ، محراب و منبری ایجاد نمود که از آن زمان تا به امروز همیشه آخر هرهفته از آن منبر مهمترین اخبار و رویدادها مورد بازگویی و تحلیل قرارگرفته است. حتی امروزه همه رسانه های داخلی و خارجی گوش به زنگ هستند و چشم به دهان خطیب نماز جمعه های تهران دارند تا ببینند گویای چه سیاست های کلی برای نظام جمهوری اسلامی است.

    پیامبر (ص) بعضی از بیانات را در تاثیر محیرالعقولی که بر مخاطب می گذارند به سحر تشبیه کرده اند. برخی از اطلاعات و بیاناتی که از طریق رسانه به مخاطب القا می شود مخاطب را مسحور می سازد.

    حاج ماموستا ملا قادر قادری در بخش پایانی سخنان خود با عنوان « چه باید کرد؟ » گفت: بزگان ما اصحاب رسانه را اشراف جامعه می دانند چون غافلین را آگاه و خفتگان را بیدار می سازند، و ما معتقدیم رسانه قابلیت هدایت افراد را به هردو سوی خیر و شر دارد. لذا رسالت رسانه و اصحاب آن رسالتی عظیم و دشوار است.

    نشریه و رسانه ی اصیل رسانه ایست که در مقابل هجمه مهاجمین، مردانه دفاع کند. در طی سی سال گذشته رسانه های بیگانه همواره مقدسات کیان اسلامی مان را مورد تهاجم قرار داده اند اما حملات رسانه ای خارج از اطلاع رسانی درست و واقعی که در طول ماه های اخیر شده به اندازه تمام این سی سال بوده است و ملت شریف ما بایستی آگاهانه امور را دنبال کنند و آنچه را که از تریبون رسانه های بیگانه عرضه می شود واقعی نپندارند.

    در ابتدای این مراسم سید امجد افصحی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پاوه نیز، ضمن عرض خیر مقدم خدمت مهمانان وخبر نگاران حاضر در مراسم با گرامیداشت یاد خبرنگار شهید محمود صارمی و تبریک روز خبرنگار گفت: شهادت محمود صارمی نه آغازی بود بر شهادت اصحاب قلم و رسانه و نه پایانی بر آن، اما بهانه ای مقدس بود تا 17 مرداد را به عنوان روز خبرنگار بر حاشیه ی نام این شهید بزرگوار بگذارند و یادبودی که ما را در این روز، گرد هم آورد تا پاس بداریم زحمات همه ی خبرنگارانی که شاید کم تر زمانی به رسالت عظیم آنان توجه شود مگر در ایامی چون امروز.

    رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پاوه با یاد آوری پیشرفت های چشمگیر در زمینه رسانه و اطلاع رسانی، در دهه اخیر گفت : در نامگذاری سال، سده و عصر، شاید بینشی به درازای گذشته و عمق آینده نیاز باشد تا بتوان، بر آن ایام پیش رو نامی نهاد که مصداق های واقعی آن در بتن وقایع و اتفاقات آتی، مستور باشد. به همین سبب، این کار، امری بس دشوار و سنگین است. برای آغاز هزاره سوم، شاید هیچ اسمی با مسمی تر از « عصر ارتباطات » یافت نمی شد و به حق، رویدادهای دهه اول قرن 21 در زمینه ارتباطات و رسانه،با انتخاب این عنوان ، شعور بالای گزینشگران آن را هرچه واضح تر و روشن تر می رساند.

    در این مراسم خبرنامه ویژه مراسم حاوی مقالات و مطالب مربوط به روز خبرنگار بین حاضرین تقسیم گردید و قرائت شعر و مقاله از دیگر برنامه های این مراسم بود در پایان برنامه از زحمات خبرنگاران ، مسئولین سایتهای اینترنتی و وبلاگ نویسان فعال ، جوانان نمونه و روابط عمومی های فعال ادارات شهرستانهای پاوه و روانسر ، از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعیت مردمی مبارزه با اعتیاد شهرستان پاوه با اهدا ء هدایایی تقدیر و تشکر بعمل آمد.

    در برگزاری این مراسم فرمانداری پاوه ،جمعیت مردمی پیشگیری و مبارزه با اعتیاد و دفتر نشریه‌ی کرمانشاه ، ویژه‌نامه‌ی اورامانات مشارکت فعال داشتند .

    ن.ن شنبه 9 مرداد‌ماه سال 1389 ساعت 14:03 http://akharindidar.blogfa.com

    روحش شاد و یادش گرامی باد ... اون روزهای که ایرنا بودم به خود افتخار می کردم که همکار شهید صارمی ام اما حالا دیگر هیچ کس به خبرنگار بودنش افتخار نمی کنه اونم توی ایرناااااااا !!!!!!!

    ۱۷ مرداد نیز نزدیک است

    حمیدرحمانی تبار دوشنبه 17 آبان‌ماه سال 1389 ساعت 19:32

    باسلام وارزوی توفیق ازسایت بسیارخوبتان سپاسگذارم.

    [ بدون نام ] دوشنبه 17 آبان‌ماه سال 1389 ساعت 19:33

    روحش شادویادش گرامی باد

    برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
    ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد